Mega Jump geoptimaliseerd voor iPad en iPhone 5

Het iOS-springspel Mega Jump is geoptimaliseerd voor de iPad, iPhone 5 en iPod touch vijfde generatie. Ook bevat de game nu strakkere beelden.

Mega Jump iconMega Jump is met bijna 7.000 beoordelingen in de Nederlandse App Store een uitermate populair spelletje, maar omdat de game enkel de iPhone ondersteunde was je op de iPad gedwongen op een uitgerekt spelscherm te spelen. Een vandaag uitgebrachte update brengt hier verandering in door ook ondersteuning voor de iPad toe te voegen. Daarnaast maakt de game op de iPhone 5 en iPod touch vijfde generatie voortaan gebruik van het volledige scherm. De ondersteuning voor de andere schermresoluties gaat gepaard met nieuwe retinabeelden, waardoor de game er een stuk strakker uitziet op alle platformen.

Mega Jump screenshotIn Mega Jump is het jouw taak om zo hoog mogelijk te komen door van platform naar platform te springen. Het speel heeft hierdoor wel wat weg van het inmiddels bijna klassieke Doodle Jump. Tijdens het springen pak je echter ook een hoop muntjes op die je kunt steken in power-ups.

Mega Jump is gratis, maar zit tjokvol met in-app aankopen. Door echt geld uit te geven kun je sneller power-ups vrijspelen, die je weer kunt gebruiken om hogere scores te halen.

Donwloaden: Mega Jump (gratis, in-app aankopen, universeel, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 juli 2013, 14:34
Categorie Games
Onderwerpen mega jump, streaming, video

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.