iTranslate Voice krijgt nieuwe interface en praat met andere iPhones

Vertaalapplicatie iTranslate Voice heeft na een update een compleet nieuwe interface, een hoop nieuwe talen en een draadloze koppelfunctie.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

iTranslate Voice 2.0Vertaalapp iTranslate Voice is in de laatste update flink onder handen genomen, waardoor er onder andere een totaal vernieuwd design is geïntroduceerd. Onderin de app vind je voortaan twee knoppen, met de vlaggen van de talen waar je naar wil vertalen. Met een tap op een knop kun je een woord uitspreken, waarna dit wordt omgezet in de andere taal en door je iPhone goed wordt uitgesproken. De gehele interface voelt erg aan als Apple’s eigen Siri, maar dan met twee knoppen in plaats van één.

Het idee van iTranslate Voice is dat je met iemand kunt praten met de iPhone tussen jullie in, waardoor de app de bulk van het vertaalwerk op zich neemt. Een nieuwe functie genaamd AirTranslate maakt het vanaf de 2.0-versie ook mogelijk om twee iPhones met iTranslate Voice geïnstalleerd draadloos te koppelen, waardoor het voor jullie allebei mogelijk is om op een eigen iPhone te spreken.

De update voegt ook volledige ondersteuning voor Thais, Catalaans en Roemeens toe. Ook Hebreeuws, Kroatisch, Oekraïens en Vietnamees zijn met de update toegevoegd, maar deze vier talen kunnen nog niet door de app worden uitgesproken. Overigens is het bij de talen met stemondersteuning mogelijk om het stemgeluid van Barack Obama of Mitt Romney te gebruiken via een in-app aankoop.

Downloaden: iTranslate Voice (€0,99, iPhone, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 juli 2013, 19:45
Categorie Productiviteit
Onderwerp vertalen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.