Meedoen aan Holland’s Next Top Model via iPhone-app

HNTM Model Contest voor de iPhone kan je zomaar een wildcard opleveren voor het 2013-seizoen van Holland's Next Top Model. Wie weet...

Holland's Next Top Model iPhone-app 2013De officiële voorrondes zijn voorbij, maar als je wilt meedoen aan het volgende seizoen van Holland’s Next Top Model is nog niet alle hoop verloren. RTL Nederland heeft vandaag HNTM Model Contest uitgebracht; een iPhone-app waarmee je in aanmerking kan komen voor een wildcard die je toegang kan geven tot het programma. Het is niet even een kwestie van een foto opsturen. In plaats daarvan mag je reclame maken voor het programma: je uploadt een portfolio via de app en stalkt zoveel mogelijk mensen op de sociale netwerken om op je te stemmen.

HNTM instructies model worden iPhonePresentator Fred van Holland’s Next Top Model geeft in de iPhone-app uitleg via video over hoe je meedoet via de app, maar we hebben het eigenlijk hier al uitgelegd. Je hebt een RTL ID nodig om je aan te kunnen melden en een portfolio aan te leggen. Je kan er desnoods een aanmaken vanuit de applicatie.

Personen die zich al aangemeld hebben, zie je terug in het tabblad Modellen waarop je je stem kan uitbrengen. Je kan zoeken in een balk en ziet pagina’s met de meest recente aanmeldingen en de populairste. Bij elke deelnemer zie je een of meerdere foto’s, het aantal stemmen, een korte beschrijving en motivatie van de deelnemer. Natuurlijk kan je iemand zelf ook weer rondbazuinen via Twitter, Facebook of e-mail. Ook voor het uitbrengen van een stem heb je een RTL-account nodig.

Het is niet onbegrijpelijk voor een tussendoor-app die moet interesseren voor het aankomende seizoen Holland’s Next Top Model aankomend najaar, maar HNTM Model Contest is een webapp verpakt als volwaardige iPhone-app. Je ziet het terug in de werking van de toepassing. De navigatie is niet overal logisch, alle elementen van pagina’s worden steeds opnieuw geladen en het functioneert niet helemaal lekker. Het zal de potentiële modellen worst zijn. Het is wel de app die toegang tot roem kan bieden.

Downloaden: HNTM Model Contest (gratis, iPhone, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 mei 2013, 21:22
Categorieën Amusement, Nederlandse apps
Onderwerp televisie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.