McDonald’s-app voor iPhone geeft nu persoonlijke kortingsbonnen

De McDonald's-app voor iPhone geeft na de laatste update ook persoonlijke kortingsbonnen en biedt een uitgebreide zoekfunctie om restaurants te vinden.
Richard Borgman - · Laatst bijgewerkt:

McDonald's Nederland app logoDe McDonald’s-app voor iPhone heeft na een update nieuwe functies gekregen die je thuis of in het restaurant zelf kunt gebruiken. De app kende al de kortingsbonnen, die je bij de balie laat zien om bijvoorbeeld twee hamburgers voor de prijs van één af te rekenen. Na de laatste update kun je ervoor kiezen om kortingsbonnen te ontvangen die op jouw smaak zijn afgestemd. Met de restaurantfinder kun je meteen op de kaart of in een lijst kijken of er een McDonald’s-restaurant in de buurt is. Mocht je echt naar een specifieke eigenschap van een filiaal op zoek zijn, zoals de mogelijkheid voor een kinderfeestje, dan kent de zoekfunctie ook filterknoppen als je de resultatenlijst omhoog trekt.


Als je de persoonlijke aanbiedingen inschakelt, wordt uitgelegd dat je bijvoorbeeld op basis van de tijd een bon krijgt, zoals korting op koffie bij het ontbijt. Als het warm weer is, kun je op een goedkoper ijsje rekenen. In de rest van de app kun je met hartjes aangeven welke snacks en drankjes je het lekkerst vindt, zodat de app je ook op die manier de beste voordeeltjes weet voor te schotelen. Verder zijn er nog opties om aan te geven of je vegetariër bent en of je de app toegang wilt geven tot je locatiegegevens.

McDonald's Nederland app kortingsbonMcDonald's Nederland app restaurant vinden

De McDonald’s Nederland-app is niet de enige app van de organisatie. Onlangs bespraken we de Happy Studio-app die kinderen moet vermaken, maar die door een vervelend registratieproces al meteen niet leuk is. Ook werd onlangs een spel voor de iPhone uitgebracht in samenwerking met Coca Cola.

Downloaden: McDonald’s Nederland (gratis, iPhone, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 augustus 2013, 15:44
Categorie Lifestyle
Onderwerp mcdonalds
24 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.