Sparen voor gratis ontbijt in McDonald’s-app

De iPhone-app McDonald's Nederland heeft voortaan een spaaractie en geeft een verjaardagscadeau. Daarvoor maak je wel een account aan.
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

mcdonalds-sparen-ontbijtMcDonald’s wil klanten vaker ’s ochtends naar de fastfoodrestaurants lokken dankzij een nieuwe spaartactie in de iPhone- en Android-app. Telkens als je vóór 11 uur ’s ochtends incheckt bij McDonald’s verdien je een punt en bij drie punten krijg je korting op een ontbijtproduct of warme drank. Daarna blokkeert de kaart, dus doorsparen voor een compleet ontbijt met broodjes en een beker koffie zit er niet in. Om punten te kunnen sparen moet je wel een account aanmaken in de app, waarbij je onder andere je geboortedatum invoert. McDonald’s zorgt er dan voor dat je op je verjaardag een gratis traktatie krijgt. De update van de officiële iPhone-app McDonald’s Nederland verschijnt later vandaag.


McDonald’s zegt dat de accountinformatie alleen wordt gebruikt voor het bijhouden van de spaarkaart en het verjaardagscadeau. Een persoonlijk account aanmaken is niet verplicht in de app. Als je geen account aanmaakt krijg je nog steeds toegang tot alle overige informatie in de app, zoals adressen van McDonald’s restaurants opzoeken en het ontvangen van voordeelbonnen. Bezoek je McDonalds nooit ’s ochtends en hoef je geen verjaardagscadeautje, dan heeft het voorlopig dus weinig zin om een account aan te maken.

McDonald’s heeft 236 fastfoodrestaurants in Nederland, waar je met de app terecht kunt. De iPhone- en Android-app is volgens de restaurantketen meer dan 1,6 miljoen keer gedownload en heeft 300.000 maandelijkse gebruikers. De spaaractie is volgens het bedrijf bedoeld om iets terug te doen voor de trouwe McDonald’s fans. Of zou het vooral bedoeld zijn om mensen zover te krijgen dat ze niet alleen ’s middags en ’s avonds fastfood komen eten, maar ook de ontbijtproducten van McDonald’s leren kennen?

Downloaden: McDonald’s Nederland (gratis, iPhone, iOS 6.0+)

mcdonalds-ontbijtspaarpunten

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

14 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.