McDonald’s iPhone-app introduceert voordeelbonnen

McDonald's Nederland voor de iPhone strijkt met de hand over het hart: je kan drie coupons voor korting activeren binnen de app.

McDonald's Nederland kortingscouponnen iPhoneDe officiële applicatie van McDonald’s in Nederland heeft een update gekregen die veel gebruikers vrolijk zal stemmen. De toepassing is nog altijd niet voorzien van ondersteuning van het scherm van de iPhone 5 of iPod touch 5th gen, maar bevat nu wel kortingsbonnen. Aanvankelijk vind je drie coupons voor aanbiedingen in de applicatie, in een ander kader naast de Acties die de applicatie al promootte. Je veegt een bon net als het lockscreen van de iPhone om hem te activeren.

De drie bonnen zijn bij het debuut van de functie voor een medium voordeelmenu, tweemaal een dubbel voordeelmenu en twee McKroketten. De app meldt alvast dat ze niet geldig zijn in combinatie met andere acties van de fastfoodketen. Nadat je een bon hebt geveegd om te activeren, kan je hem slechts tien minuten gebruiken. McDonald’s vraagt daarom een bevestiging van de activatie in de app, en raadt aan hem pas voorin de rij te activeren. De bonnen kunnen elk één keer gebruikt worden.

McDonald’s voor de iPhone is verder niet aangepast. In het blokjesmenu van de app kan je nog steeds kiezen uit de rubrieken restaurant vinden, producten bekijken, een bestellijst maken, nieuws lezen en acties zien. Die zijn statischer dan de kortingsbonnen: je ziet er bijvoorbeeld welk presentje je krijgt bij een Happy Meal.

Downloaden: McDonald’s Nederland (gratis, iPhone, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 maart 2013, 14:51
Categorieën Lifestyle, Nederlandse apps
Onderwerp mcdonalds

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.