Marvel Unlimited: Spotify voor strips op iPad en iPhone

Marvel Unlimited is een nieuwe strip-app van Marvel, die je onbeperkt strips laat lezen in een bibliotheek met 13.000 nummers.

Marvel iconDe nieuwe strip-applicatie Marvel Unlimited laat je een groot aantal van Marvel’s comics lezen voor een vast bedrag per maand. Marvel hoopt echter dat je naast de abonnementsdienst ook gewoon de laatste losse strips via hun blijft kopen: alle edities in Marvel Unlimited zijn minstens een half jaar oud en je kunt slechts zes nummers tegelijkertijd opslaan om offline te lezen. Op het moment telt de app 13.000 strips van Marvel. De uitgever zegt dat populaire series exact een half jaar na verschijning in de app zullen worden aangeboden.

Marvel Unlimited screenGizmodo wijst er op dat de bibliotheek in Marvel Unlimited niet identiek is aan het aanbod in Marvel’s andere comics-app en ComiXology. Omdat Marvel Unlimited een ander bestandsformaat gebruikt, moet een strip twee keer worden gedigitaliseerd om in alle ondersteunde iOS-apps te verschijnen.

Een abonnement op Marvel Unlimited moet buiten de app worden afgesloten en kost 10 dollar per maand. Je kunt ook een jaarabonnement afsluiten en op deze manier 50 procent korting krijgen. Bij het registreren voor Marvel Unlimited liepen wij wel tegen één nadeel aan: er is een creditcard vereist. Betaalmiddelen zoals iDeal en Paypal zijn niet op de site terug te vinden.

Eerder vandaag schreven we nog dat ComiXology nu ook zelfstandige stripmakers hun werken laat indienen, om via de app te verkopen.

Downloaden: Marvel Unlimited (gratis, in-app abonnement, universeel, iOS 5.1+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 maart 2013, 16:23
Categorie Boeken
Onderwerp marvel

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.