Chara Cases maken van je iPhone een superheld

De Chara Cases van HuckleBerry vermommen je iPhone als een superheld van Marvel of DC.

Chara CasesEen iPhone-case moet in de eerste plaats klappen op te vangen bij valpartijen, maar een hoop mensen kopen het beschermmiddel inmiddels om de iPhone er strakker uit te laten zien. Case-maker Huckleberry heeft op technologiebeurs CES de Chara-Cases gepresenteerd. Deze hoesjes veranderen de achterkant van je iPhone in een bekend figuur, zoals de helden en schurken uit Marvel- en DC-strips.

HuckleBerry wil het niet laten bij enkel de striphelden: de case-fabrikant zegt dat er later dit jaar ook cases verschijnen met personages van Pixar, Disney, Muppets en Despicable Me. Omdat de personages net iets groter zijn dan de iPhone, valt het lang niet altijd op dat er een rechthoekig blok achter zit. Bij personages zoals Superman en Batman valt het helemaal niet op, omdat de iPhone-onderkant wordt gebruikt als cape. Door de vorm wordt je iPhone alleen wel een flink stuk groter zodra je de hoes gebruikt.

Chara Cases

De Chara Cases worden “binnenkort” verkocht voor $34,95 per stuk. Het is nog niet duidelijk of hij ook in Nederlandse webshops wordt aangeboden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 januari 2013, 21:45
Categorie Accessoires
Onderwerp marvel

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.