Marvel biedt eerste nummer 700 strips tijdelijk gratis aan op iPad

Marvel biedt het eerste nummer van meer dan 700 strips aan tot dinsdagnacht via hun iPad-app.

MarvelStripuitgever Marvel biedt het eerste nummer van meer dan 700 stripseries aan via hun iOS-applicatie Marvel Comics. Op deze manier is het tijdelijk makkelijker om een voorproefje te krijgen van een serie die je wellicht wil lezen. De actie is van tijdelijke aard: dinsdagnacht zal de aanbieding verlopen. Marvel lijkt zich de laatste tijd flink op iOS te richten. Afgelopen week verscheen nog de iPad-app Marvel Unlimited, een abonnementsdienst die toegang biedt tot een hoop oude strips.

Tussen het gratis aanbod zitten een hoop oude versies van bekende series, maar ook de nieuwe Marvel Now-strips. Sta er wel bij stil dat het gaat om enkel het eerste nummer van iedere reeks: wil je na het lezen hiervan weten hoe het verhaal verder gaat, dan moet je binnen de app geld neerleggen voor latere edities.

Marvel is een bekende, Amerikaanse stripuitgever die inmiddels al een paar jaar onder Disney valt. Het bedrijf is onder andere verantwoordelijk voor Spider-Man, X-Men, Captain America, Iron Man, The Hulk en Fantastic Four.

Downloaden: Marvel Comics (gratis, universeel, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 maart 2013, 11:59
Categorie Boeken
Onderwerp marvel

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.