Gratis bel-app Nimbuzz Messenger voegt groepsgesprekken toe

Nimbuzz Messenger voor de iPhone staat groepschats tot 25 personen toe. In de app kon je al goedkoop bellen en gratis één-op-één chatten.

Nimbuzz Messenger iPhone iPod touchDe iPhone-app Nimbuzz Messenger, waarmee je anderen berichten kan sturen, kan bellen en kan videochatten, heeft een nieuwe communicatiemogelijkheid toegevoegd. Het is vanaf nu mogelijk om een groepschat te beginnen in de applicatie voor maximaal 25 personen. Van tevoren nodig je personen uit voor een groepsgesprek die je kan aankleden met eigen achtergronden. Daarnaast is het nu mogelijk om alle chats die je doet in de app op te slaan zodat ze ook op latere momenten zijn op te roepen.

Nimbuzz Messenger, dat meer dan 10.000 recensies in de Nederlandse App Store met een gemiddelde waardering van 3 sterren telt, maakt het verder mogelijk om te tweeten rechtstreeks vanuit de app. Daarvoor maakt de applicatie gebruik van de mobiele website van het sociale netwerk. Net als de andere sociale functies van Nimbuzz, waaronder chatten via Facebook Chat, Google Talk en Yahoo Messenger, kan je de functie in de menubalk onderin beeld zetten. Zo kan je Nimbuzz fijn naar eigen hand zetten.

Nimbuzz Messenger overzicht chats Nimbuzz Messenger dialoog

In tegenstelling tot chatten en groepschatten, is naar een nummer bellen in Nimbuzz Messenger niet gratis. Het is een tijd geleden dat we voor het laatst schreven over de applicatie. Dat was in mei 2011, toen de toepassing haar belfunctie NimbuzzOut introduceerde. Intussen is de app qua interface niet echt met zijn tijd meegegaan, maar is de uitstraling van de applicatie wel wat verfrist met een nieuwe oranje huisstijl. Ook is de app gereed gemaakt voor het scherm van de iPhone 5.

Downloaden: Nimbuzz Messenger (gratis, iPhone, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 maart 2013, 15:10
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerpen chatten, instant messaging

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.