Skype op iPhone: bellen vernieuwd en berichten markeren als gelezen

Skype is bijgewerkt op de iPhone en kan nu alle berichten als gelezen markeren. Het uiterlijk van het bellen is ook veranderd.

Skype update header bellen vernieuwdSkype voor de iPhone heeft een update gehad waarmee het uiterlijk van het bellen is aangepakt in de applicatie. Met een knop vanuit het belkader ga je meteen naar de contactpersonen. Verder kan je alle chats voortaan markeren als gelezen, wat een erg handige functie is om op de desktop gelezen berichten niet te hoeven openen in de applicatie. De functie zit verstopt onder de Wijzig-knop en prijkt dan rechtsboven met de vink.

De update van Skype is verder niet erg opzienbarend. Wel belooft de dienst van Microsoft algemene oplossingen en verbeteringen in de app. Ook worden persoonlijke chats tussen twee personen nu in de juiste, chronologische volgorde weergegeven in het overzicht van chats. Je hoeft niet meer te zoeken waar iemand staat, omdat de lijst staat gesorteerd op het tijdstip van het laatst uitgewisselde bericht.

Sinds Skype in handen is van Microsoft, heeft de app de taak MSN Live Messenger over te nemen als dé communicatie-app van het bedrijf uit Redmond. Het is goed om te weten dat Skype uitstekend wordt bijgewerkt.

Downloaden: Skype (gratis, iPhone, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 maart 2013, 16:39
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerpen chatten, gratis bellen, skype

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.