iculture-nederlandse-apps
Nederlandse Apps

Marktplaats voor iPhone: advertenties plaatsen nu mogelijk

Marktplaats voor de iPhone en iPod touch is vernieuwd en stelt je nu in de gelegenheid om advertenties te plaatsen vanuit de app. De applicatie gebruikt daarvoor de foto's die je zelf met de iPhone maakt.

Marktplaats voor iPhone en iPod touchMarktplaats voor de iPhone is voorzien van een update die de langverwachte verkoopfunctie in de app implementeert. Vanaf nu is het niet alleen mogelijk om door advertenties te zoeken en een bod uit te brengen, maar kan je ook zelf een advertentie maken rechtstreeks op je iPhone. Beperking is wel dat je alleen advertenties in gratis categorieën kunt plaatsen. Alle advertenties kunnen naar wens direct worden voorzien van foto’s die je met de iPhone of iPod touch maakt.

Een andere vernieuwing is dat je nu op een advertentiepagina van een verkoper met een druk op een knop alle advertenties van een verkoper kan zien. Zo kan je, net als op de site, overzichtelijk zien met wat voor ‘n verkoper je te maken hebt. Eveneens kunnen advertenties van een verkoper worden achterhaald met de pagina ‘recent door u gezocht’.

Als laatste verandering is de advertentiepagina herontworpen. De foto’s staan bovenin en kun je bekijken met een tik. Met een swipe over de pagina, ga je direct naar de volgende advertentie. De beschrijving van een object lees je nu na een druk op de inleidende tekst op de objectpagina.

Downloaden: Marktplaats (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 december 2011, 11:19
Categorieën Lifestyle, Nederlandse apps
Onderwerpen marktplaats, nederlandse apps, veiling, verkopen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.