Belstatus 3.6: ondersteuning iSmart en losse bundels van T-Mobile

De iPhone-app Belstatus, waarmee je het resterende tegoed van je T-Mobile abonnement bekijkt, is geüpdatet naar versie 3.6. Die voorziet de app van resterende iSmart-abonnementen, sms-bundels en databundels.

Belstatus iPhone app updateBelstatus, de applicatie waarmee je het tegoed van je T-Mobile abonnement kan bekijken, is vannacht bijgewerkt naar versie 3.6. Daardoor ondersteunt de applicatie nu ook de iSmart-abonnementen van de telecomprovider. iSmart is het nieuwe standaardabonnement dat T-Mobile bij iPhones levert. Daarnaast ondersteunt de applicatie nu ook verschillende soorten losse bundels, waaronder databundels en SMS-bundels.

De tegoeden van je databundel en sms-bundel krijg je op dezelfde pagina te zien als de resterende bel- en sms-minuten uit je ‘standaard’ abonnement. Daardoor staat alle informatie nog steeds overzichtelijk onder elkaar. De overige kosten en resterende dagen voor het volgende tegoed, staan nog steeds onderaan de lijst. Wel is de interface licht aangepast met anders ingedeelde knoppen onderin. Een abonnement toevoegen gaat nog steeds eenvoudig als je je naam en wachtwoord van je T-Mobile account invoert bij de instellingen.

Helaas worden zakelijke T-Mobile abonnementen nog altijd niet ondersteund door Belstatus. Dat wordt uitgebreid bekend gemaakt in de App Store-omschrijving en het eerste screenshot in de App Store. Helaas is ook de eerste klacht bij de beoordelingen alweer binnen. Zo stelt een gebruiker dat de optie om het resterende abonnement in het app-icoontje weer te geven, niet meer werkt.

Downloaden: Belstatus (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 december 2011, 12:43
Categorieën Diensten, Nederlandse apps
Onderwerpen bellen, belstatus, databundel, sms, t-mobile

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.