Malmberg brengt Woordtrainers Duits en Frans voor iPhone uit

Malmberg heeft Woordtrainers Frans en Duits uitgebracht. Daarnaast hebben ze de Woordtrainer Engels een update gegeven. Er zijn nu 9 taalapps, gericht op leerlingen die het eindexamen Engels, Frans en Duits gaan doen.

woordtrainer-malmbergMalmberg heeft het aantal Woordtrainers voor de iPhone uitgebreid. Naast Woordtrainers Engels (die trouwens een update hebben gekregen) zijn er nu ook Woordtrainers voor Duits en Frans beschikbaar. In totaal zijn er negen apps om je taalvaardigheid te trainen. De Woordtrainers zijn bedoeld voor leerlingen in het voortgezet onderwijs die zich voorbereiden op hun eindexamen Engels, Duits of Frans. De apps bevatten de totale woordenschat die de leerlingen nodig hebben om hun eindexamen te halen. Je kunt ook uitspraken van alle woorden beluisteren en feedback krijgen op antwoorden. Zo kun je overal (thuis, op school of onderweg) aan je lesstof werken.

De reacties op de Woordtrainer Engels die Malmberg vorig jaar uitbracht waren positief. Leerlingen konden zich beter voorbereiden op het examen. Mogelijk volgt er ook nog uitbreiding naar andere vakken en andere platformen. Je hebt een iPhone, iPod touch of iPad met iOS 4.0 of hoger nodig om de apps te kunnen gebruiken.

Het aanbod bestaat nu uit:

  • Duits: Na Klar! 3 KGT, 5 HAVO en 6 VWO
  • Frans: Woordtrainer D’accord! 3 KGT, 5 HAVO en 6 VWO
  • Engels: All right!/Of course! 3 KGT, 5 HAVO en 6 VWO

Kijk op de iTunes-apppagina van Malmberg om ze te downloaden. Alle genoemde apps zijn gratis.
woordtrainer duits

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 april 2011, 22:30
Categorieën Nederlandse apps, Onderwijs
Onderwerpen onderwijs, woordenboek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.