Capcom brengt Who’s That Flying voor iPhone en iPad uit

Who's That Flying is een nieuwe game van Capcom, waarbij je in een spaceshooter diverse gevechten moet uitvoeren. Er zijn meerdere spelvarianten.

capcom whos that flyingDe befaamde spelletjesmaker Capcom heeft vandaag een nieuwe game uitgebracht. ‘Who’s That Flying’ is een universele app voor iPhone en iPad. Het gaat om een horizontale space-shooter die doet denken aan games als Gradius of R-Type. In de game vind je een Story Mode met 15 levels in 5 unieke spelomgevingen. Ook zitten er 5 gigantische eindbaasgevechten in. Kies je voor de Infinite Mode, dan liggen er 4 spelomgevingen op je te wachten en in de Challenge Mode komen daar nog eens 24 bij. De game is aangepast voor het Retina-scherm op de nieuwste iPhone en iPod touch en heeft een koppeling met OpenFeint voor het publiceren van je scores.


De graphics van ‘Who’s That Flying’ hebben een wat cartoonachtig uiterlijk. Naast de al genoemde levels en stages zitten er 12 glitter-awards in die je moet ontdekken en nog eens 14 Bonus Magazine-artikelen om te unlocken.

Downloaden: Who’s That Flying (€2,39)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.