Mailbox 1.5: Cloud Search maakt al je e-mails doorzoeken mogelijk

Mailapp Mailbox voor iPhone en iPad kan nu door je hele Gmail-geschiedenis zoeken. Verder kan je verschillende handtekeningen instellen.

Mailbox iPhone iPad mailappMailbox, de iPhone- en iPad-app die ‘e-mail op zijn plaats zet’, is voorzien van een handige update. Versie 1.5 van de applicatie maakt nu Cloud search mogelijk, wat een wat gezochte beschrijving is van de mogelijkheid om elk mailtje in je Gmail-geschiedenis te vinden met de zoekbalk. Voorheen beperkte de toepassing zich op de hoeveelheid mails die door Mailbox zelf waren ingeladen. Helaas beperkt de zoekfunctie zich vooralsnog alleen tot de titel van mails, niet de inhoud. Wel is het zoeken een stuk sneller geworden. Er zijn meer vernieuwingen in Mailbox 1.5.

Gmail is nog steeds de enige mailprovider die door Mailbox wordt ondersteund, ook al belooft de applicatie al een tijdje dat er bredere ondersteuning aankomt. De samenwerking met Google – als je het zo mag noemen – wordt zelfs versterkt vanaf de nieuwe update. Vanaf nu kan je er in de instellingen voor kiezen links niet in standaardbrowser Safari, maar in Google Chrome te openen.

Een laatste noemenswaardige verbetering is dat je nu verschillende handtekeningen kan instellen voor verschillende accounts. Eigenlijk een verplicht nummer waar Mailbox verlaat mee komt, maar wel een handige toevoeging. Ook de handtekeningen of ‘signatures’ wijzig je in de instellingen. Mailbox moet verder op punten sneller en stabieler zijn en er zijn fouten uit de app gehaald.

Downloaden: Mailbox (gratis, universeel, iOS 6.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 augustus 2013, 9:53
Categorie Productiviteit
Onderwerpen e-mail, gmail, mailbox

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.