Mail Ninja voor iPhone kan nu zoeken in online folders

Mail Ninja voor iPhone is een app met veegacties. De app kan nu zoeken in online folders en ondersteunt aliassen voor e-mail.

Mail NinjaDe gratis app Mail Ninja voor iPhone heeft na een update een functie gekregen waarmee je kunt zoeken in online folders. De app werkte al met Gmail, Yahoo! Mail, AOL Mail, iCloud Mail en biedt algemene IMAP-ondersteuning. Na de nieuwe update kan Mail Ninja ook meteen overweg met e-mail aliassen, een optie die veel gebruikers op prijs stellen. Verder zijn er nog verbeteringen aangebracht in de interface en is bijvoorbeeld een probleem met het updaten van de inbox hersteld.Mail Ninja berichtNet als Mailbox en EvoMail is Mail Ninja een e-mailapp die gestures gebruikt. De app heeft wel zijn eigen karakteristieke eigenschappen waardoor het zich onderscheidt van de andere mailapps. Zit je bijvoorbeeld in een bericht, dan kun je naar beneden swipen om te antwoorden. Veeg je op het onderwerpveld van rechts naar links, dan gooi je een bericht in de prullenmand. Door de andere kant op te vegen belandt een mail in het archief. Dezelfde actie werkt ook in de inbox. In de interface zie je telkens links onder aan het scherm een blauw driehoekje met een witte pijl. Door deze naar boven te trekken ga je een scherm terug. Deze handige navigatie kun je in de instellingen ook naar rechts verschuiven als je linkshandig bent.

Trek je de inbox omlaag, dan krijg je een zoekbalkje te zien. Trek je hem nog iets verder, dan kom je meteen in een nieuw bericht terecht. Nu werken de swipes weer anders. Op het onderwerpveld naar links vegen is de mail verwijderen, naar rechts is de mail verzenden. Je kunt altijd de iPhone schudden om de laatste actie ongedaan te maken. In het hoofdmenu is een algemene zoekfunctie en kun je de in-app aankoop doen om zelf met folders te werken. Tik op een avatar om te filteren op mails van die persoon. Mail Ninja kan ook pushberichten versturen en werkt met een pincode om je privacy te beschermen.

Downloaden: Mail Ninja (gratis, iPhone, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 augustus 2013, 12:34
Categorie Productiviteit
Onderwerpen e-mail, mailbox

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.