Media-app Plex voor het eerst afgeprijsd

Media-app Plex is voor het eerst afgeprijsd. Je betaalt daarom slechts €1,79 in plaats van de gebruikelijke €4,49.

plex plaatjeApp Store-aanbiedingen behandelen we over het algemeen in de rubriek iCulture Deals, maar soms komt er een prijsverlaging voorbij die zo interessant is dat we hem graag nog even onderstrepen in een apart artikel. De zeer uitgebreide media-applicatie Plex is namelijk voor het eerst in drie jaar afgeprijsd. Je kunt de app daarom downloaden voor €1,79, in plaats van voor de gebruikelijke €4,49. Deze aanbieding zal twee dagen lang gelden.

Met Plex kun je in eerste instantie video’s streamen vanaf een computer met daarop Plex Media Center geïnstalleerd. Gebruiken deze videobestanden een niet-ondersteund bestandsformaat, dan worden ze door het serverprogramma geconverteerd terwijl je kijkt. Je kunt binnen de app bovendien Plex-kanalen bekijken en beluisteren, waardoor je bijvoorbeeld toegang hebt tot je iTunes-bibliotheek.

De iOS-app van Plex werkt ook als afstandsbediening voor andere devices waar Plex op draait. En dat zijn er een hoop: naast applicaties voor iPhone en iPad is Plex er ook voor Android, Smart TV’s, Windows, OS X, en meerdere mediaspelers.

Downloaden: Plex (€1,79, universeel, iOS 5.1+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 augustus 2013, 11:10
Categorie Fotografie en video

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.