MacJournal voor iPad: dagboek, reisverslag en blogtool op je iPad

MacJournal van Mariner Software, de applicatie waarmee je kunt schrijven, bloggen en dagboeken maken, is nu ook op de iPad verkrijgbaar.

macjournalMariner Software brengt al jarenlang de Mac-applicatie MacJournal op de markt. Je kunt ermee schrijven, bloggen en een dagboek of reisverslag bijhouden. Eerder verscheen er al een iPhone-versie (€3,99) en nu is er ook een iPad-versie van MacJournal uitgebracht. Daarmee kun je onderweg schrijven in je dagboek of logboek. Je kunt meerdere dagboeken aanmaken, metadata zoals tags en kleurenlabels toevoegen en nieuwe berichten in draft zetten als je het niet in één keer wilt afmaken.

macjournal ipadOok kun je de berichten online via diensten als Blogger, WordPress, LiveJournal en MobileMe publiceren. De meeste functies die op de Mac beschikbaar zijn, vind je ook in de iPad-versie terug. Zo is er Smart Journals, waarmee je berichten aan de hand van diverse criteria kunt filteren. Je kunt bijvoorbeeld filteren op naam, label, tags, data of artikeltekst. je kunt ook alle dagboeken en artikelen synchroniseren met de Mac. Dat werkt via Wi-Fi en was trouwens ook al bij de iPhone-app mogelijk. Je geeft daarbij aan welke dagboeken je wilt synchroniseren. Natuurlijk is het ook mogelijk om alles van een wachtwoord te voorzien, zodat je belevenissen niet in verkeerde handen vallen.

Downloaden: MacJournal for iPad (€4,99)
Ook verkrijgbaar: MacJournal for iPhone (€3,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 oktober 2010, 14:55
Categorie Productiviteit
Onderwerpen dagboek, ipad, mac, reizen, weblog, wordpress

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.