Real Racing voor iPhone krijgt multiplayergames via Game Center

Real Racing krijgt binnenkort nog meer functies via Game Center. Naast Leaderboards en Achievements kun je straks ook multiplayergames spelen.

real racingFiremint heeft aangekondigd dat de game Real Racing nog betere ondersteuning voor Game Center krijgt. De nadruk zal daarbij liggen op multiplayermogelijkheden. Net als in de reeds in Game Center beschikbare racegame Cro-Mag Rally kun je straks met andere spelers tegen elkaar racen. De game heeft op dit moment alleen Achievements en Leaderboards die je via Game Center kunt raadplegen. Wie dat wil, kan meedoen aan een betatest om de multiplayer-mogelijkheden alvast te proberen. Maximaal vier spelers kunnen straks via Game Center onderling contact leggen om een racespelletje te doen.

game center real racingHet is nog niet bekend wanneer de update met de nieuwe multiplayerfuncties beschikbaar komt. Wel is het slim om nu alvast de game te kopen, want Firemint geeft een week lang 40% korting op Real Racing. In plaats van €3,99 betaal je €2,39.

Downloaden: Real Racing (tijdelijk €2,39)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 oktober 2010, 14:24
Categorie Games
Onderwerpen firemint, game, racegame, real racing

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.