Macheist lanceert puzzelapplicatie The Heist

Softwaresite Macheist heeft een app gelanceerd, waarmee je door het oplossen van puzzels gratis software kunt verdienen. Macheist biedt normaal softwarebundels aan, met grote kortingen.

The HeistDe softwaresite Macheist heeft een iPhone-applicatie gelanceerd waarmee door puzzels gratis software kan worden verdiend. De app The Heist, gemaakt door tap tap tap, bevat een groot aantal breinbrekers. Als je die oplost kun je gratis Mac OS X-software downloaden. Normaal werden dit soort acties georganiseerd via de website van Macheist, maar de makers hebben nu dus gekozen voor een app.

Als je de app opstart gaat zogenaamd je telefoon over en krijg je Sophia aan de lijn. Zij benadrukt dat je de puzzels moet oplossen en dat dat niet gemakkelijk is. Vervolgens zie je een kluis met een vier tabladen met puzzels. Het zijn in totaal 60 puzzels, verdeeld over vier verschillende types. Als je ze allemaal oplost krijg je een prijs. Wat die prijs precies is, maakt Macheist niet bekend. De site geeft daarnaast dagelijks een iPad weg aan één van de puzzelaars. Alsof dat allemaal nog niets genoeg is kun je negentien achievements behalen in Apple’s Game Center.

Naast de puzzels biedt Macheist regelmatig softwarebundels aan die bestaan uit een flink pakket OS X-applicaties dat je relatief goedkoop kunt downloaden. Vaak wordt zo’n pakket na een ‘Heist’ gelanceerd, maar of dat nu ook het geval is, is niet bekend.

Downloaden: Macheist (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 mei 2011, 11:58
Categorie Games
Onderwerpen apps, brein, mac os x, macheist, puzzel, tap tap

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.