iculture-populaire-apps
Populaire Apps

Macheist 4 Agent geeft je toegang tot gratis Mac-apps

De app MacHeist 4 Agent wordt het centrale communicatie kanaal van een nieuwe MacHeist. Als je de app installeert kun je twee gratis applicaties voor Mac OSX downloaden.

MacHeist is een site die regelmatige pakketten met apps voor Mac OSX uitbrengt met een flinke korting. Ook geeft Macheist soms gratis applicaties voor Mac-gebruikers weg via allerlei acties. In het voorjaar van 2011 kwam de site bijvoorbeeld met de puzzelapp The Heist voor de iPhone. Veel puzzelen werd daar beloond met gratis software. Nu is er de MacHeist 4 Agent. Enkel het installeren van deze app zorgt er al voor dat je toegang krijgt tot de applicatie Paint It! van Corel (normaal 40 dollar) en Episode 1 van Back to the Future The Game.

MacHeist 4 Agent doet verder nog niets, maar de app gaat volgens de site gebruikt worden voor de communicatie rond MacHeist 4, de nieuwe puzzelrace en bundel die onderweg zijn. In de app staan nu alleen de twee gratis apps en de tekst: “What else is store for you? There’s much more to come… Stay tuned to find out.” Daarnaast kun je je via de app aanmelden, als je nog geen MacHeist-account hebt.

Downloaden: MacHeist 4 Agent for iPhone (gratis)

Deze lijsten zijn gebaseerd op afgelopen week. Een aantal van de toen gratis apps heeft inmiddels weer een prijskaartje.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 september 2012, 17:00
Categorie Amusement
Onderwerpen apps, mac os x, macheist, populaire apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.