Blood Roofs voor iPhone en iPad nu al afgeprijsd

De Game van de Week Blood Roofs is nu al in prijs verlaagd. Je betaalt nu maar 79 eurocent voor de game, in plaats van €2,39.

Blood Roofs 1Toen wij Blood Roofs afgelopen vrijdag uitriepen tot Game van de Week, kostte het spel nog €2,39. Deze obscure variant op Temple Run doet aardig wat anders, door je bijvoorbeeld op te zadelen met aanvallende creaturen die je tijdens het rennen onder handen moet nemen.. De ontwikkelaar heeft het spel dit weekend alweer afgeprijsd, waardoor je tijdelijk maar 79 eurocent betaalt.

In Blood Roofs bestuur je niet een enkel personage, maar twee tegelijkertijd. Je rent door levels heen als een langharige actieheld, terwijl de dame die je vasthoudt haar geweer gebruikt om op alle monsters op hun pad te schieten. Hierdoor ben je niet alleen bezig met het ontwijken van tegenstanders, maar zet je ook de tegenaanval in.

Blood Roofs 2

Het is nog niet duidelijk hoe lang Blood Roofs afgeprijsd zal zijn. De ontwikkelaar stelt dat het spel nu in prijs is verlaagd, maar geeft hierbij niet aan of de actie van tijdelijke aard is. Zoals gebruikelijk is het verstandig om eerst goed in de App Store te kijken of het spel nog steeds 79 eurocent kost.

Downloaden: Blood Roofs (€0,79, normaal €2,39)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 september 2012, 15:30
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.