Lowlands Mobile Guide: officiële gids voor Lowlands-muziekfestival

Lowlands Mobile Guide is een mobiele gids voor het muziekfestival Lowlands. De officiële gids bevat een kaart van het festivalterrein, achtergrondinformatie over de artiesten en een programma met push notificaties als je favoriete act begint.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

lowlands-mobile-guideAfgelopen donderdag schreven we over de offline festivalgids Lowlove. Deze app is bedoeld om de weg te vinden op het muziekfestival Lowlands. De officiële app is er nu ook: Lowlands Mobile Guide is op iPhone, Android en meer dan honderd verschillende Java-telefoons te installeren. De gids is gratis en biedt als digitaal programmaboekje in één oogopslag het complete programma. Je ontvangt pushberichten zodra je favoriete acts beginnen. In de app vind je ook een gids met biografieën van de bands. Er is een plattegrond aanwezig waarmee je de weg naar het juiste podium kunt vinden. Converse en 3FM sponsoren de gids, zodat deze gratis kan worden aangeboden.

Lees ook: De beste apps voor muziekfestivals

Heb je vrienden die nog geen iPhone of Android-toestel hebben, dan kunnen ze de tekst LOWMAP naar nummer 3010 sturen om de Java-versie van de app op te halen. iPhone-gebruikers gaan natuurlijk rechtstreeks naar de App Store.

Downloaden: Lowlands Mobile Guide (gratis)

lowmap-lowlands-app

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 juli 2015, 12:44
Categorie Muziek
Onderwerpen festival, lowlands, muziek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.