Game-update: Gesundheit, Cordy, Kickin Momma en Groove Coaster is Game van de Week

Deze game-update roepen we Groove Coaster uit tot Game van de Week, spelen we de voormalige Android-exclusive Cordy, schoppen we kinderen in Kickin Momma en snotteren we naar monsters in Gesundheit!
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Groove Coaster voor de iPhone.Cordy was voor een tijd de absolute koning van de platformgames op Android-telefoons, maar heeft deze week eindelijk de sprong naar de iPhone gemaakt. En terecht, want gedeelde pret is dubbele pret. Verder duiken we vandaag in het handgetekende snotteravontuur Gesundheit! van Konami, schoppen we met minderjarigen in Kickin Momma en roepen we het audiovisuele spektakel Groove Coaster uit tot Game van de Week. Deze muzikale titel blies ons allemaal weg met zijn presentatie en het gebruik van beelden om de nummers te ondersteunen.

Gesundheit!

Gesundheit! voor iPhoneHet is voor hooikoortspatiënten in de lente vaak afzien. De pollen in de lucht zorgen ervoor dat ze de hele dag niezen, snotteren en kuchen, met als enig vooruitzicht dat het volgend jaar weer zover is. Niemand die ze voor hun uithoudingsvermogen prijst. Gelukkig is er nu eindelijk een game die deze allergieveteranen in de spotlight zet: in Gesundheit! kruip je namelijk in de huid van een varkentje die flink last van hooikoorts heeft. Je gesnotter is je primaire wapen tegen de monsters die je vriendjes hebben ontvoerd. Alles in het spel is met de hand getekend, wat zorgt voor een indrukwekkende stijl.
Downloaden: Gesundheit! (€0,79)

Schop je kinders in Kickin Momma

Schop je kinderen in Kickin Momma.Misschien is het verstandig om vooraf te vermelden: wij zijn geen voorstander van kindermishandeling. Het Chinese echtpaar dat hun kroost probeerde te verkopen om geld voor het internetcafé te verdienen? Verschrikkelijk. Maar diep in ons onderbewustzijn, moeten wij toch wel gniffelen om Kickin Momma. In deze binnenkort uitkomende iPhone-game moet je als monstermoeder je nageslacht van een richel schoppen, om ze zoveel mogelijk juwelen te laten verzamelen. Het spel lijkt als twee druppels water op Peggle, maar heeft een paar leuke ideeën van zichzelf. Vanaf 4 augustus is Kickin Momma te downloaden.

https://www.youtube.com/watch?v=VPVXBjF_a3A&feature=player_embedded

Cordy nu ook op de iPhone

Cordy voor iPhoneVoor een tijd was het platform-spel Cordy een van de games waarmee Android-gebruikers konden pochen. De game zag er voor een spel op je smartphone prachtig uit en vereiste dezelfde vingervlugheid die je nodig hebt bij bijvoorbeeld Sonic. Ontwikkelaar SilverTree Media eet echter graag van twee walletjes en heeft het spel nu ook naar de iPhone en iPad gebracht. Er hangt geen prijskaartje aan het spel in de App Store, maar laat je niet bedotten: na de eerste paar levels moet je €3,99 neerleggen om de rest van het spel te ontsleutelen.
Downloaden: Cordy (gratis)

Game van de week: Groove Coaster

iPhoneclub Game van de WeekWij van de game-update hebben afgelopen nacht in een donkere hoek gespendeerd. Met een koptelefoon op en het geluid van de iPhone op vol speelden we keer op keer dat ene nummer in Groove Coaster, in de hoop die ene score van een vriend te overtreffen. Dat een muziekspelletje zo lang de interesse weet vast te houden, is ons niet vaak gebeurd. Maar raar is het ook niet: Groove Coaster is veel interactiever dan genregenoten dankzij een lijn die je tijdens het spelen volgt. Ondertussen zie je de meest obscure vormen en felle kleuren over je scherm heen vliegen. Een feest voor het oog. Geloof je ons nog steeds niet? Bekijk dan vooral nog eens onderstaande trailer, die we in een eerdere game-update deze week nog lieten zien.
Downloaden: Groove Coaster (€0,79)

Meer game-nieuws? Check de andere game-updates.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 juli 2013, 17:06
Categorie Games
Onderwerpen cordy 2, Gesundheit!, groove coaster, gvdw, iculture speelt

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.