LostWinds is Apple’s gratis App van de Week

Apple heeft het iPhone-spelletje LostWinds uitgeroepen tot App van de Week. Dit betekent dat je LostWinds de rest van de week gratis kunt downloaden.

LostWinds iconApple heeft het iOS-spel LostWinds uitgeroepen tot App van de Week. Hierdoor kun je het spel de komende week gratis downloaden. In LostWinds begeleid je een personage door de wind te besturen. Zwiep je omhoog, dan zorg je ervoor dat je poppetje een sprong maakt. Op deze manier moet je navigeren door een fraaie fantasiewereld.

LostWinds verscheen origineel voor de Nintendo Wii, waarop de game via Nintendo’s downloadkanaal gekocht kon worden. Later werd het spel ook naar de App Store gebracht. De Wii-besturing, waarbij je een cursor gebruikt om de wind te besturen, was vrij makkelijk vertaald naar het touchscreen.

Bevalt LostWinds je, dan is er ook een vervolg in de App Store verkrijgbaar. In LostWinds 2: Winter of the Melodias bestuur je niet alleen de wind, maar verander je ook de seizoenen. Hiermee los je verscheidene puzzels op. LostWinds 2 is op het moment alleen niet gratis.

LostWinds

Apple wijst op vrijdagen vaak een nieuwe App van de Week aan, waarna de volgende weer zijn originele prijskaartje krijgt. Dit betekent dat je LostWinds waarschijnlijk tot vrijdag 12 oktober gratis kunt downloaden. Kijk wel goed in de App Store of de app nog is afgeprijsd, voor je hem aanschaft.

Downloaden: LostWinds (tijdelijk gratis, normaal €2,99)
Downloaden: LostWinds2: Winter of the Melodias (€2,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 oktober 2012, 12:25
Categorie Games
Onderwerp app van de week

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.