Angry Birds Star Wars officieel aangekondigd

Rovio heeft vandaag Angry Birds Star Wars aangekondigd. Het spel verschijnt op 8 november 2012 in de App Store.

Angry Birds Star WarsRovio en LucasArts werken samen aan Angry Birds Star Wars. In het nieuwe Angry Birds-spel worden personages uit de geroemde Star Wars-films gebruikt. De game zal op 8 november verschijnen voor iOS, Android en andere mobiele platformen. Eind vorige week werd er al gehint naar de nieuwe Angry Birds-game, toen er een afbeelding van een als Darth Vader gekleed Angry Birds-personage online verscheen.

In Angry Birds Star Wars schiet je net als in eerdere Angry Birds-spellen vogels door het level. Het spel gebruikt verschillende bekende Star Wars-locaties als levels, waaronder Tatooine en Hoth. Angry Birds Star Wars kan waarschijnlijk ook veel lenen van Angry Birds Space, waarin er al met zwaartekracht in de ruimte werd gespeeld.

De vogels in Angry Birds Star Wars zijn gehuld in Star Wars-outfits. Zo is de rode vogel Luke Skywalker, terwijl de gele vogel gekleed is als Han Solo. Ook prinses Leia, Chewbacca, C3PO, R2D2 en Obi-Wan Kenobi zijn in een promotionele afbeelding te zien. De varkens zijn vermomd als Stormtroopers en Darth Vader.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 oktober 2012, 13:02
Categorie Games
Onderwerpen angry birds, rovio, star wars

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.