LostWinds 2 is gratis App van de Week

Apple heeft LostWinds uitgeroepen tot gratis App van de Week. Daarom kun je de game de komende week kosteloos uit de App Store downloaden.

LostWinds 2 iconHet iOS-spelletje LostWinds 2 is de komende week gratis te downloaden. Apple heeft de game namelijk uitgeroepen tot App van de Week. In LostWinds 2 bestuur je een spelfiguur in een kleurrijke wereld, die je heen en weer zwiept door de wind te beïnvloeden. In dit tweede deel heb je ook macht over de seizoenen, waardoor je variërende puzzels moet oplossen.

Anderhalve maand terug riep Apple ook al het eerste deel in de gamereeks uit tot App van de Week, waardoor deze gratis te downloaden was. Inmiddels heeft LostWinds 1 echter weer een prijskaartje. Wil je allebei de games downloaden, dan ben je in totaal €3,59 kwijt. LostWinds 2 verscheen origineel voor de Wii, maar bleek ook prima te werken op de iPad.

LostWinds 2

LostWinds 2 is sinds gisteravond App van de Week. Het lijkt daarom aannemelijk dat je de game tot en met donderdag 22 november gratis gedownload kan worden. Kijk desalniettemin goed in de App Store of het spel nog steeds gratis is, voordat je
hem downloadt.

Downloaden:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 november 2012, 15:00
Categorie Games
Onderwerp app van de week

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.