LostWinds 2 is Apple’s gratis App van de Week

Apple heeft het iPhone-spel LostWinds 2: Winter of the Melodias uitgeroepen tot gratis App van de Week. Eerder was LostWinds 1 ook al gratis.

LostWinds 2 iconGisteren voorspelden we het al: Apple heeft de iOS-game LostWinds 2 uitgeroepen tot App van de Week. Dit betekent dat je de game de komende week gratis in de App Store kunt downloaden. In LostWinds 2 bestuur je de wind terwijl je door een kleurrijke wereld beweegt. Uniek aan het tweede deel is dat je ook invloed kunt hebben op de seizoenen.

Het uitroepen van LostWinds 2 tot App van de Week is wellicht goed nieuws voor spelers die de eerste game in oktober gratis hebben gedownload. Toen was dit spel al App van de Week. Inmiddels moet je voor LostWinds 1 weer €3,59 betalen.

LostWinds 2

Beide LostWinds-spellen verschenen eerst voor de Nintendo Wii, via Nintendo’s downloadkanaal. De games maakten toen gebruik van een cursor op het scherm die je met bewegingsbesturing kon bewegen, iets dat goed bleek te vertalen naar touch-controls op de iPhone en iPad.

LostWinds 2 werd vannacht uitgeroepen tot App van de Week. Het lijkt daarom aannemelijk dat het spel tot en met donderdag 22 november gratis in de App Store verkrijgbaar zal zijn. Kijk altijd goed of een app nog steeds gratis is voordat je hem downloadt.

Downloaden:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 november 2012, 14:30
Categorie Games
Onderwerp app van de week

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.