Look Lock smartphonehouder maakt kinderen fotograferen makkelijker

De Look Lock is een smartphonehouder, waarbij je filmpjes kunt afspelen tijdens het maken van foto's. Kinderen staan dan altijd vol aandacht en lachend op de foto.

look-lock-cameraKinderen en huisdieren fotograferen is een lastige klus. Ze kijken overal naartoe, behalve naar de camera. Een fabrikant heeft daar een oplossing voor gevonden: de Look Lock. Het houdt in dat je een smartphone bovenop de camera monteert, waar je een filmpje op afspeelt. Kinderen staan dan altijd vol aandacht en lachend op de foto, zeker als je komische filmpjes afspeelt. Zo krijg je eindelijk het perfecte shot met lachende kinderen. De Look Lock kan trouwens ook nog voor iets anders gebruikt worden: als teleprompter.

looklock2-cameraTerwijl je jezelf aan het filmen bent laat je een tekst over het scherm meelopen met een app als i-Prompt. Het is minder comfortabel dan het afspelen van tekst via een iPad, maar het werkt wel.

Je kunt kiezen uit een arm van 18 of 28 centimeter en de houder voor de smartphone kan tot 76 cm breed zijn. Dus geschikt voor de iPhone en diverse Android-toestellen. De 18cm lange Look Lock kost $75 exclusief verzendkosten, de 28cm lange uitvoering is $5 duurder.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 december 2012, 10:53
Categorie Kinderen
Onderwerp camera

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.