LOLcats op de iPhone: I Can Has Cheezburger-app gelanceerd

I can Has Cheezburger, thuis van de LOLcat, heeft nu een officiële iPhone-app.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Sinds 2007 domineert I Can Has Cheezburger al de kattenfoto-industrie op het internet. Dat klinkt suf als je niet zo bekend met internet bent, maar iedereen die wel eens een LOLcat is tegengekomen weet wel beter. De ondertitelde kattenfoto’s domineren ieder forum – en nu ook de iPhone. Een officiële app is gelanceerd.
Je ziet ze vandaag de dag echt overal: de raar kijkende, op absurde plekken zittende en van nature gestoorde katten, die de site I Can Has Cheezburger bezetten. Het succes van de website mondde uiteindelijk uit tot de oprichting van verschillende andere sites rondom internetfenomenen.

De officiële app geeft je toegang tot de laatst geplaatste beelden op de website via een fotoraster. Geselecteerde foto’s worden schermvullend gemaakt, maar zonder dat er verdere site-informatie wordt geladen. Dat maakt hem ideaal voor mobiele netwerken. Via een Share-knop kunnen foto’s via Facebook, Twitter en e-mail gedeeld worden. In de app is prominent een link aanwezig naar de LOLmart, de webwinkel van I Can Has Cheezburger. Naast de kattensite geeft de app ook toegang tot andere websites, zoals IHasAHotDog.com.

Downloaden: I Can Has Cheezburger (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 juli 2011, 21:10
Categorie Amusement
Onderwerp dieren

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.