Living Earth HD krijgt update met wekfunctie en betere iPad-resolutie

Living Earth HD heeft een update gekregen met performance-verbeteringen, een wekfunctie met muziek en een optie om foto's van de aardbol naar vrienden te sturen.

living earth hdLiving Earth HD is een universele app waarmee je een 3D-simulatie van de aarde ziet. Tegelijk zie je het actuele weer, een weersverwachting en een wereldtijdklok. Alles is zo realistisch mogelijk weergegeven en geschikt om op je bureau te zetten. Als universele app kun je Living Earth HD op je iPhone en iPad installeren. Er is net een update uit van deze app en de ontwikkelaar geeft ook nog eens 50% korting. In de update is de resolutie aangepast voor de iPad 2. Tevens is er een wekkerfunctie toegevoegd, met muziekafspeellijst. Je kunt wakker worden met je favoriete muziek en meteen een blik werpen op de aardbol. Ook kun je een foto van de aarde maken en deze delen met vrienden via Facebook, Twitter, Tumblr of e-mail.

Nieuwe gebruikers krijgen tooltips te zien om de app beter te leren kennen. Er zijn in de update ook performanceverbeteringen doorgevoerd. Living Earth HD laat niet zomaar een plaatje zien van de aarde, maar een realistische weergave op basis van satellietbeelden. De wolkenpatronen worden elke 3 uur bijgewerkt. Je kunt ook de wereldwijde wolkenpatronen zien, zodat je bijvoorbeeld ziet hoe tropische stormen zich ontwikkelen. Bekijk de zonsopgang en zonsondergang op verschillende plekken op aarde of zie de seizoenen veranderen. Er is elke dag iets nieuws te ontdekken.

Downloaden: Living Earth HD (€0,79 – normaal €1,59)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 april 2011, 10:29
Categorie Het weer
Onderwerpen aarde, living earth, weer, wekker

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.