Live Weer 2.0: meer weer zien voor de komende dagen

De uitgebreide weer-app Live Weer op iOS is voorzien van uitgebreide weersvoorspellingen later in de week per drie uru en is stabieler.

Live Weer iPhone iPad geüpdatetDe populaire weerapplicatie Live Weer, bekend om zijn geanimeerde achtergronden en verschillende layouts waaruit je kan kiezen, heeft een update gekregen naar versie 2.0. Je kon in de weerapp al zien wat het weerbeeld van de komende dagen of uren wordt, maar nu is dat onderdeel interactief gemaakt: druk op een dag of uur, en je ziet verder alle weergegevens in beeld die bij die voorspelling horen, zoals de gevoelstemperatuur, het weertype, neerslag en zicht.

Live Weer iPhone uitgebreid weerLive Weer 2.0 voor de iPhone en iPad maakt het daarnaast mogelijk om het weer te delen op sociale netwerken. Door een tik op het paneel met actuele weeerinformatie, krijg je een deelknop onder de temperatuur te zien en kan je het beschreven weer en een screenshot delen met eventueel een locatie naar Facebook, Twitter, Instagram, e-mail, Tumblr en naar andere apps.

De overige verbeteringen aan Live Weer zijn kleiner van aard. De plaatsen op weerkaarten – te bereiken met de knop linksboven in beeld – zijn nu in het Nederlands weergegeven en de app moet stabieler zijn dan voorheen. Een jammer puntje is wel dat er een reclame voor een wekker-app van ontwikkelaar Apalon in beeld komt als je op de tijd drukt. Niet sjiek voor een betaalde applicatie.

Downloaden: Live Weer (€1,79, universeel, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 april 2013, 11:52
Categorie Het weer
Onderwerp weerbericht

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.