Help Volty Free: gratis versie van mysterieus Nederlands puzzelspel

Help Volty Free Introduction is een gratis te downloaden demo voor het mysterieuze en geroemde Nederlandse puzzelspelletje Help Volty voor iPad.

Help Volty mysterieus iPad spelEen van de meest geliefde iPad-games uit Hollandse keuken heeft een gratis probeerversie gekregen. Help Volty Free Introduction is de volledige naam van het mysterieuze puzzelspel, waarin je alvast drie levels kan proberen van de volledige versie. In het spel begeleid je Volty, een tor met een grote knop in zijn schild die hem pauzeert of verder laat lopen. Zo ontwijk je gevaren en activeer je schakelaars die je naar de volgende uitdaging kunnen helpen.

Elk level is eigenlijk een soort verdieping van een kastje. Het is precies één scherm groot. Na elk level krijg je een of meerdere munten die je bij volgende uitdagingen kan inzetten, om zo het volgende level te beginnen. Muntjes op? Dan is het handig de uitdaging daarvoor nog eens te doen om weer aan nieuwe muntjes te komen. In Help Volty werkt dat concept prima, in de gratis versie doet het wel even de wenkbrauwen fronzen omdat het idee niet echt de tijd krijgt om uitgewerkt te worden. Met drie levels is deze probeerversie eigenlijk veel meer een teaser voor het volledige spel, dan een puzzelspelletje op zich. De volledige Help Volty is met zijn prijskaartje van 89 cent trouwens nog altijd vriendelijk geprijsd.

We schreven al eerder een uitgebreide impressie over Help Volty.

Downloaden: Help Volty Free Introduction (gratis, drie levels, iPad, iOS 4.3+)
Ook genoemd: Help Volty (€0,89, volledige game, iPad, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 april 2013, 11:54
Categorie Games
Onderwerpen avonturengame, puzzelgame, spel

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.