Live Score Addicts 2.0 (Forza): iPhone-app met voetbalscores grondig verbeterd

De voetbalstanden-app Live Score Addicts had de perfecte score in de App Store, maar heeft een grote update ingevoerd met o.a. teams volgen.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Live Score Addicts iPhone iPad geprezen standen-appMet een gemiddelde beoordeling van vijf sterren uit bijna 700 recensies in de Nederlandse App Store, zou je zeggen dat de voetbalscore-app Live Score Addicts moeilijk beter kan. Toch heeft ontwikkelaar FootballAddicts de applicatie met ruim 400 voetbalcompetities voorzien van een grote update. Die brengt een nieuwe interface die het makkelijker maakt om tussen dagen met voetbalwedstrijden te vegen. De grote hoeveelheid verbeteringen moet de app sneller en eenvoudiger maken.

Update: vanaf april 2014 heeft Live Score Addicts een nieuwe naam gekregen: Forza. De app en de downloadlink zijn hetzelfde gebleven.

Over de volledigheid van Live Score Addicts viel moeilijk te klagen. De applicatie heeft zich altijd al niks aangetrokken van officiële kanalen om aan zijn informatie te komen, en plukt bijvoorbeeld al lange tijd samenvattingsvideo’s van wedstrijden van YouTube-accounts die er geen rechten voor hebben. Het grootste bezwaar aan de app was dat de tijd die het duurde om de app op te starten. Het was niet de snelste. Dat is nu verbeterd. De app laadt bij de eerste keer opstarten al allerlei informatie offline in, zodat hij de keren daarop sneller moet starten.

Er zijn allerlei functies toegevoegd in de app. De grootste is dat je nu teams en competities kan volgen vanuit een menu links. Je opent een competitiepagina, ziet de leider, de topscorer, huidige speelronde en vindt toegang tot het wedstrijdprogramma, stand en topscorers. Je kan een competitie of team volgen met een knop in de hoek, waarna je pushberichten ontvangt. Per competitie kan je in het tabblad Team weer aangeven van welke teams je pushberichten wilt ontvangen. Een andere nieuwe optie is dat je met een punaise bovenin beeld wedstrijden kan selecteren om te pinnen. Die wordt dan bovenaan in de lijst weergegeven.

Live Score Addicts hoofdmenu Live Score Addicts iPhone spelersstatistieken

In de wedstrijdlijst waarin je dat pinnen kan uitvoeren, kan je nu dus ook vegen tussen de wedstrijden van gisteren, vandaag en morgen. Na morgen tref je nog een pagina met de eerstvolgende wedstrijden van de teams die je zelf volgt. Je kan verder de pagina naar beneden trekken om te verversen en er is een mogelijkheid om alle pushberichten 2 uur, 4 uur of tot morgenochtend 8 uur te dempen.

Het aantal wedstrijdevenementen dat je terugleest en in een wedstrijdverslag, is eveneens flink toegenomen. Een toegekende strafschop, blessuretijd, gemiste strafschop, schot naast of over en blessure-onderbrekingen zijn nieuwe gegevens die je kan meekrijgen. Daarnaast kan je op een speler drukken om zijn algemene informatie en statistieken na te trekken. Je kan dus wel stellen dat Live Score Addicts een rigoureuze update heeft gehad. We testen de nieuwe versie niet ten tijde van wedstrijden, maar als ook pushberichten naar behoren zijn blijven werken, lijkt het er niet op dat Live Score Addicts binnenkort met een lagere beoordeling in de App Store kampt.

Downloaden: Live Score Addicts (gratis, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 april 2014, 18:01
Categorie Sport
Onderwerpen pushberichten, sport, voetbal

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.