Life of George: Lego-spel voor de iPhone beoordeelt je bouwwerken

Life of George is een Lego-spel die een speciale iPhone-app gebruikt. Je bouwt zo snel mogelijk iets na, waarna je er een foto van maakt om de app te laten beoordelen hoe goed je het deed.

Life of GeorgeDe alternatieve iOS-spellen vliegen ons om de oren. Gisteren onthulde Pixar nog de Appmates, spelvoorwerpen die je op je iPad-scherm zet om ermee te spelen. Nu doet Lego er een schepje bovenop met Life of George, een Lego-set die verwacht dat je een iPhone bij de hand hebt. Spelers moeten bijgeleverde opdrachten zo snel mogelijk uitvoeren en een foto van het eindresultaat maken. Hoe beter je dit doet en hoe sneller je klaar bent, hoe hoger jouw uiteindelijke puntenaantal.

Met Life of George moet je de gebeurtenissen uit het leven van de gelijknamige hoofdpersoon op een rijtje zetten. Dit doe je door George’s foto’s zo snel mogelijk met Lego na te maken. Een bijbehorende gratis iPhone-app laat je zien wat je moet maken, waarna jij deze zo snel mogelijk in elkaar moet zetten. Zodra je een foto van het eindresultaat hebt gemaakt beoordeelt de app hoe snel en accuraat je te werk bent gegaan.

De Lego-set komt vanaf 1 oktober in verschillende Lego Stores te liggen voor 30 dollar. In Nederland hebben we nog geen Lego Store, maar er zijn er wel een aantal te vinden in Engeland en Duitsland. De app zelf is wel in de Nederlandse App Store te downloaden. Spelers krijgen twaalf levels voor hun kiezen, waarin ze tien foto’s van verschillende moeilijkheidsgraden moeten namaken.

Downloaden: Life of George (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 september 2011, 20:55
Categorie Games
Onderwerpen bouwen, lego

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.