Lego Harry Potter Years 1-4 op iPad tijdelijk in de aanbieding

Het avonturenspel Lego Harry Potter voor de iPad is tijdelijk in prijs verlaagd vanwege de DVD-release van Harry Potter and The Deathly Hallows Part 1. De app is nu voor 2,39 euro te downloaden in de App Store.

iPad versie Lego Harry PotterHarry Potter and the Deathly Hallows Part 1 is onlangs op DVD en Blu-ray uitgegeven en dat is reden genoeg om de game Lego Harry Potter: Years 1-4 voor de iPad tijdelijk in de aanbieding te doen, vond uitgever Warner Bros. Zo kost het spel, dat universeel is en ook op de iPhone werkt, tijdelijk niet €3,99 maar €2,39. In het uitgebreide avonturenspel speel je in talloze missies met Lego-versies van de bekende hoofdpersonen Harry, Ron en Hermelien in en om Zweinstein.


Lego en bekende franchises gaan al langer hand in hand op gamegebied. Zo werden op de grote consoles zoals de Nintendo Wii en Xbox 360 ook al Star Wars en Batman in een Lego-sausje gedipt. Lego Harry Potter: Years 1-4 op de iPad is een groot avonturenspel waarin je het verhaal volgt van de eerste vier boeken uit de serie. Zo zul je onder andere oog in oog staan met de slang uit de Geheime Kamer – al is dat dan wel uitgevoerd in aandoenlijke Lego-stijl. Spreuken voer je uit door op het beeld te tekenen. De game is geheel Engelstalig.

Downloaden: Lego Harry Potter: Years 1-4 (tijdelijk €2,39)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 april 2011, 17:55
Categorie Games
Onderwerpen harry potter, lego
3 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.