Layar brengt iPhone-update met betaalde layers uit

Layar heeft een update voor de iPhone uitgebracht. Deze bevat een content store waarbij je betaalde layers in de VS, UK, Australië en Canada kunt kopen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

layar lagen
Layar kondigde afgelopen februari al aan dat ze een content store met betaalde layers zouden gaan aanbieden. Daarmee wordt het voor ontwikkelaars mogeijk om geld te verdienen met de informatie-layers. Dankzij een update zijn die betaalde layers nu beschikbaar op de iPhone, maar ze zijn voorlopig alleen te gebruiken in de Verenigde Staten, Verenigd Koninkrijk, Canada en Australië. Andere landen volgen later.

layar burgerBetalen doe je via PayPal. Onder de aanbieders van betaalde content vind je onder andere een reisgids voor Berlijn en Puerto Rico en een eTicketapp voor Disney World en Disney Land. Ook is er een layer die laat zien waar de foto’s van beroemde albumhoezen gemaakt zijn.

Om gebruik van de nieuwe dienst te kunnen maken is het noodzakelijk dat je via de Layar-applicatie een account aanmaakt. Daarbij geef je een e-mailadres op, dat je moet laten verifiëren. Zoals gezegd is de lijst met beschikbare betaalde layers in Nederland nog niet gevuld.

Meer weten over Layar? De dienst bestaat op 18 juni één jaar en om dat te vieren is er een evenement gepland: Layar NEXT. Aanmelden kan hier: Layar NEXT Event on June 18th.

Downloaden: Layar (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 mei 2013, 15:05
Categorieën Navigatie, Nederlandse apps
Onderwerpen betalen, layar

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.