iWork in Nederlandse App Store: Pages, Numbers en Keynote voor iPad

De iWork-suite is vanaf nu in de Nederlandse en Belgische App Store te vinden. Pages, Numbers en Keynote kosten 7,99 euro per stuk.

iwork suite ipad
In de Nederlandse en Belgische App Store is vanaf vandaag ook de iWork-suite van Apple te vinden. Je hebt de keuze uit de tekstverwerker Pages, de spreadsheet-applicatie Numbers of het presentatiepakket Keynote. Alledrie zijn voorzien van templates waarmee je met weinig moeite een professioneel ogend document kunt maken. Ook heeft de App Store een iPad-schakelaar gekregen.


Pages, Numbers en Keynote waren al langer in de Amerikaanse App Store verkrijgbaar voor $9,99. In de Nederlandse App Store kosten de applicaties €7,99 per stuk. Het is niet mogelijk om een bundel te kopen, zoals op de Mac gebruikelijk is. We hebben eerder al een review van Pages gepubliceerd, waarin deze app een cijfer 7,5 kreeg.

numbers ipadiBooks had gisteren wat moeite om langdurig in de App Store te blijven: na een paar uur verdween de app weer, om vervolgens weer terug te keren. Mocht je de iWork-apps nog even niet kunnen vinden: even geduld hebben. Heb je een handleiding nodig om iWork te kunnen gebruiken? Ook daar is een app voor: O’Reilly heeft het boek iWork ’09 ook als iPhone-applicatie uitgebracht. Het boek bespreekt alleen de desktopversie van iWork, maar maakt duidelijk hoe documenten in de programma’s zijn opgebouwd.

Downloaden:

  • Pages (tekstverwerking, €7,99)
  • Numbers (spreadsheet, €7,99)
  • Keynote (presentaties, €7,99)

schakelaar ipad

iPad-schakelaar in de App Store

Ook nieuw is dat er nu een knop in de Nederlandse App Store aanwezig is waarmee je tussen iPhone- en iPad-applicaties kunt schakelen. Ook die was al in de Amerikaanse App Store aanwezig, maar nog niet in de Nederlandse (en Belgische). Zo voorkom je dat je iPhone-applicaties in beeld krijgt terwijl je alleen maar iPad-apps wilde zien.

Let op: het communiceren over illegale downloadlinks is niet toegestaan op onze websites. Hiervoor kun je op voldoende andere sites terecht.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
26 mei 2010 om 10:48
Categorie
Uncategorized
15 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.