Labyrinth 2 HD aangepast voor de iPad 2

Labyrinth 2 HD heeft een update gekregen met aanpassingen voor de iPad 2. De graphics zijn door gebruik van antialiasing nog realistischer geworden.

labyrinth 2 hdDe game Labyrinth is al sinds de lancering van de iPad een favoriet. In deze game probeer je een kogel door een houten kist te bewegen, zonder dat deze in de gaten valt. De houten variant van het spel, die je gewoon in de speelgoedwinkel kunt kopen, heeft steeds hetzelfde speelveld. In de iPad-versie van Labyrinth vind je meer dan 1.000 levels. Daarnaast is er nog een vervolg met de naam Labyrinth 2 verschenen, die eigenlijk veel spannender is. In Labyrinth 2 heb je ook te met magneten, deuren, kanonnen, lasers, meerdere kogels, schuivende panelen en andere obstakels. Labyrinth 2 HD, geoptimaliseerd voor de iPad, heeft nu een update gekregen met aanpassingen voor de iPad 2.

Op de iPad 2 is gezorgd voor fullscreen antialiasing voor extra realistische graphics. Ook zijn er performanceverbeteringen doorgevoerd voor alle iPad-modellen. Met de game kun je met maximaal 4 personen een multiplayerspelletje doen via Wi-Fi of Bluetooth. Scores publiceer je via Game Center.

Downloaden: Labyrinth 2 HD (€5,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 april 2011, 20:38
Categorie Games
Onderwerpen doolhof, game, muziek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.