Capcom Arcade krijgt uitbreiding met 1943 en Final Fight

Capcom heeft een update van Capcom Arcade uitgebracht, met twee nieuwe games: 1943 en Final Fight. Ook zijn alle games nu €0,79.

final fightCapcom heeft al een paar maanden de gratis game Capcom Arcade in de App Store staan. Deze app bevat een selectie van klassieke arcadegames. Elke dag krijg je 3 gratis tickets, waarmee je 3 spelletjes kunt doen. Wil je doorgaan, dan kun je extra tickets kopen en als het helemaal bevalt kun je de games ook volledig kopen, zodat je onbeperkt kunt blijven spelen. De game heeft nu een update gekregen met twee nieuwe games: 1943 en Final Fight. 1943 is een opvolger van de reeds aanwezige game 1942. Dit is een verticaal scrollende schietgame die zich afspeelt in de Tweede Wereldoorlog. Final Fight is een gevechtsgame die voor Capcom zo belangrijk is, dat ze de naam in de titel hebben opgenomen.

Krijg je nostalgische gevoelens van Final Fight, dan zul je deze iPhone-versie ook kunnen waarderen. Je bedient de game met virtuele controls: een joystick om te bewegen en knoppen om aan te vallen en speciale bewegingen te doen. Als je wilt kun je de bedieningsknoppen ook verplaatsen of de transparantie aanpassen. In de update is de bediening van de games Street Fighter II en Street Fighter II Championship Edition overigens ook verbeterd. Verder is het mogelijk om een kleiner scherm te kiezen, zodat de lage resolutie van de graphics wat minder opvalt. Bij Final Fight kun je via Bluetooth multiplayerspelletjes doen.

final fight capcom arcadeZoals gezegd kun je vanuit de app ook de complete games aanschaffen. Om dit te promoten heeft Capcom momenteel een actie: elke game kost €0,79 per stuk. Je hebt tot 7 april om hiervan te profiteren. Eigenlijk had Capcom aangekondigd dat er elke maand nieuwe games toegevoegd zouden worden. Hoewel ze afgelopen twee maand hebben overgeslagen, kunnen we dus nog meer van ze verwachten.

Downloaden: FinalFight Capcom Arcade (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 april 2011, 10:41
Categorie Games
Onderwerpen arcadegame, capcom

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.