EA’s muziekgame Auditorium voor iPhone gratis te downloaden

Auditorium is nu gratis te downloaden. Deze muziekgame van EA is een breinbreker, vraagt ruimtelijk inzicht en is ook leuk voor muziekliefhebbers.

auditoriumAls je dit weekend wat ontspanning zoekt en van muziek houdt hebben we een aanrader: de muziekgame Auditorium is gratis te downloaden. Bij Auditorium moet je harmonie in de muziek opbouwen door puzzels op te lossen. Een stroom van deeltjes vliegt het scherm binnen en jij moet ze met de touchscreen-pijltjes afbuigen zodat ze de juiste kleur aannemen en muziek maken.

Wanneer alle audioblokken door een deeltjesbundel worden geraakt ontstaat een harmonische melodie. Uit eigen ervaring kan ik vertellen dat je na installatie van deze game even volledig van de wereld kunt zijn: je raakt volkomen gefascineerd door de lichtbundels en de (on)mogelijkheid om bepaalde afbuigingen van de lichtstralen te maken. De game kostte bij lancering €2,39 en bevatte 25 levels, waarbij je voor €0,79 extra levelpacks kon kopen. Het lijkt er nu op dat EA de game gratis heeft gemaakt, in de hoop dat meer mensen de downloadbare levelpacks gaan aanschaffen.

auditorium iphoneOm Auditorium te kunnen spelen moet je niet alleen logisch inzicht hebben, maar ook lastige puzzels kunnen kraken. Sommige mensen kennen Auditorium misschien nog als een Flash-game, die online erg populair was. Auditorium is ontworpen door gamestudio Cipher Prime uit Philadelphia. Het bestaat uit vijf akten, met namen als Hajimemashite en Liminal.

Perfect voor de zaterdagmiddag!

Downloaden: Auditorium (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 april 2010, 12:49
Categorie Muziek
Onderwerpen game, muziek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.