KPN-winkels bevoorraad met witte iPhone (foto’s), Mobistar levert ook morgen

De witte iPhone 4 lijkt inmiddels zijn weg te hebben gevonden naar de voorraadsystemen en winkels in Nederland.
Jean-Paul Horn - · Laatst bijgewerkt:

Witte iPhone - voorzijde verpakkingVan verschillende tipgevers hebben we meldingen ontvangen dat de KPN-winkels inmiddels ruim bevoorraad zijn met de aanstaande witte iPhone 4, voor de verkoop die waarschijnlijk morgen van start gaat. Vorige week kon je exclusief op iPhoneclub.nl lezen dat BelCompany had gelekt dat de witte iPhone 4 vanaf woensdag 27 april 2011 (morgen) verkrijgbaar zou zijn. Daarnaast hebben we via andere tipgevers doorgekregen dat ook Mobistar morgen begint met de verkoop van de witte iPhone 4.

Volgens een tipgever die anoniem wil blijven mogen de KPN Businesscenters onder elkaar 700 stuks van de witte iPhone 4 16GB en 200 stuks van de witte iPhone 4 32GB verdelen (zie de (slecht leesbare) foto hieronder).

KPN voorraad iPhone wit

Een andere anonieme tipgever die werkzaam is bij KPN heeft de eerste foto’s gestuurd van de verpakking van de witte iPhone 4, al verschilt die natuurlijk nauwelijks van de verpakking van het zwarte model.

Een Belgische iPhoneclub-lezer laat ons weten dat de Mobistar-winkels inmiddels ook zijn bevoorraad en dat Mobistar net zoals hier in Nederland morgen met de verkoop zal beginnen. Meer foto’s van de verpakking en bevoorrading in België kun je lezen op Engadget: Apple gets its white iPhone 4 ducks in a row ahead of launch.

Verpakking iPhone 4 wit

Verpakking iPhone 4 wit

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 april 2011, 19:04
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerpen kpn, mobistar, witte iphone

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.