DoofDoofs: nieuwe iPhone party-app van Nederlandse ontwikkelaar

DoofDoofs is een nieuwe Nederlandse party-app voor de iPhone, waarmee je het geluidsniveau en het aantal beats op een party of muziekfestival kunt meten.

doofdoofsDoofDoofs is een app waarmee je het aantal decibel en beats per minuut kunt meten, als je op een feestje of bij een concert bent. Aan deze gegevens kun je vervolgens je locatie en een muziekstijl toevoegen, om vervolgens een persoonlijk berichtje met waardering op Facebook of Twitter te plaatsen. Het is een nieuwe manier om je vrienden te informeren waar een toffe party is en hoeveel plezier je daar hebt.

DOOF staat voor Definite Overload Of Fun, maar natuurlijk ook voor het ‘doofdoof’-geluid dat uit de boxen komt. De app luistert 10 seconden naar je muziek en bepaalt ondertussen het aantal BPM’s en dB’s. Je kunt vervolgens een waardering geven voor het feestje, door 1 t/m 5 sterren aan te tikken. Voeg er een persoonlijk bericht en het muziekgenre aan toe en je bent klaar.

Je kunt de app ook gewoon voor jezelf gebruiken, om het aantal BPM’s te bepalen tijdens een concert of feestje. DoofDoofs is gratis totdat versie 2.0 in de App Store is. Versie 2.0 bevat nieuwe functies, zoals een competitie met vrienden, een kaart met metingen van andere gebruikers in de omgeving en een app voor Android en BlackBerry.

Downloaden: DoofDoofs (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 april 2011, 14:47
Categorieën Muziek, Nederlandse apps
Onderwerpen bpm, feestdagen, muziek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.