KLM-app voorzien van Passbook-instapkaarten

KLM heeft haar iPhone-app voorzien van Passbook-tickets als je een vlucht hebt geboekt. Zo hem je het ticket offline bij de hand.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

KLM Boarding tickets iPhone reizenDe KLM-app op de iPhone kan nu gekochte instapkaarten klaarzetten in Apple’s Passbook-app. Zo heb je een digitale maar offline versie van je instapkaart bij de hand. De update met de nieuwe functionaliteit komt één dag nadat zustermaatschappij Air France de functie ook in haar iPhone-app introduceert. Passbook-tickets van vluchten hebben dezelfde rechten en informatie als een e-boarding pass bij de KLM. Je kan hem dus als instapkaart gebruiken.

De KLM-app heeft verder een paar niet nader uitgelichte verbeteringen doorgevoerd in het gebruiksgemak van de applicatie en fouten verholpen. Volgende week komt KLM bovendien met een grote uitgave op de iPhone en iPad. Donderdag 27 juni komt Aviation Empire uit, een managementspel dat moet benadrukken hoeveel er bij het runnen van een luchtvaartmaatschappij komt kijken. Dat spel krijgt extra functies als je vliegt: als je incheckt op een vliegveld waar de KLM landt, ontgrendel je het vliegveld in de game.

Downloaden: KLM (gratis, iPhone, iOS 4.3+)
Ook genoemd: Air France (gratis, iPhone, iOS 4.3+)

Met dank aan Jeroen voor de tip

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 juni 2013, 13:15
Categorieën Nederlandse apps, Reizen
Onderwerpen klm, passbook, vliegtuig

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.