Kleine updates: 3FM, Radio 1, Marktplaats App, Appie

Diverse Nederlandse iPhone-applicaties hebben een update gekregen: Zoekmarktplaats heet voortaan Marktplaats App, Appie, 3FM en Radio 1 t/m 6 kregen ook een update.

3fmIn de App Store zijn vannacht een paar kleinere updates uitgebracht, die we in één keer zullen langslopen omdat de veranderingen niet zo groot zijn. De applicatie 3FM en de radio-applicaties Radio 1 t/m Radio 6 hebben een update gekregen, met als belangrijkste vernieuwing dat je de radiostream op de achtergrond kunt beluisteren. Door de grote playknop enkele seconden ingedrukt te houden verschijnt er een optie om de stream op de achtergrond af te spelen. De applicaties bevatten vanaf nu ook gedetailleerde gidsinformatie.

appie marktplaatsAlle radio-applicaties staan los in de App Store, maar installeren van al deze apps is niet nodig: vanuit 3FM heb je ook toegang tot alle andere radiozenders en hetzelfde geldt voor de apps Radio 1 t/m 6. Kies dus je favoriete zender en je bent in één keer klaar.

ZoekMarktplaats kreeg een update naar 3.2 een heet voortaan Marktplaats App. In deze versie is een lijst met recente zoekopdrachten onderaan het scherm toegevoegd. Je krijgt de laatste vijf zoekopdrachten te zien en door op een item te klikken wordt de zoekopdracht meteen uitgevoerd.

Appie 1.5.1 is een kleine bugfix-update, met verbeteringen in het opslaan en onthouden van je boodschappenlijstje en de snelheid van de applicatie.

Downloaden: 3FM (gratis), Radio 1, Marktplaats en Appie (allemaal gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 april 2010, 12:01
Categorieën Nederlandse apps, Uncategorized
Onderwerpen 3 FM, appie, marktplaats, radio

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.