Kinderen voor Kinderen Karaoke uitgekomen op iPhone

Kinderen voor Kinderen Karaoke voor de iPhone laat je meezingen met de bekende en minder bekende hits van de VARA. Je kan ook opnemen!
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Kinderen voor Kinderen Karaoke iOS meezingenMeezingen met de hits van Kinderen voor Kinderen, wie is er niet groot mee geworden? Vanaf nu wordt het je nog wat makkelijker gemaakt. De VARA heeft de iPhone-app Kinderen voor Kinderen Karaoke uitgebracht, waarin je mee kan zingen met de bekende liedjes terwijl je de tekst mee ziet kleuren op de melodie. De app moet regelmatig worden voorzien van nieuwe liedjes en als je vindt dat je je niet voor je zingen hoeft te schamen, kan je jezelf meteen opnemen.

Het hele rattenplan aan bekende nummers hoef je nog niet te verwachten op dit moment. Op een onbewoond eiland en De baas van het journaal laten bijvoorbeeld nog even op zich wachten. De grootste krakers die je er nu in vindt zijn Meidengroep, Gympentic en Wakker met een wijsje. Je kan elk liedje afspelen met of zonder zang en de tekst lees je live mee op het scherm. Je kan op elk moment pauzeren, doorgaan en beginnen met opnemen. Je ziet jezelf meteen in beeld terwijl je dat doet. Na anderhalve minuut zingen vindt de app het goed en word je uitgenodigd de video te delen met andere gebruikers.

Kinderen voor Kinderen iPhone liedjes Kinderen voor Kinderen opnemen

In het enige andere tabblad van de app vind je ze dan, die Inzendingen. De nieuwste inzending staat bovenaan en zo zie je alle zingende kinderen onder elkaar.

Als je met meerdere kinderen (of volwassenen, natuurlijk) wilt meezingen, kan je het scherm ook kantelen om de tekst nog groter in beeld te krijgen. En als je ongeduldig bent aangelegd, kan de app je bovendien een pushbericht versturen als er een nieuw liedje beschikbaar is.

Pluspunten

  • Meezingen met bekende liedjes

Minpunten

  • Kinderen wel heel makkelijk voor de camera

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 juli 2014, 13:23
Categorieën Amusement, Kinderen, Nederlandse apps
Onderwerpen karaoke, vara

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.