KamaSutra Dice II: dobbelen met je iPad voor de juiste positie

KamaSutra Dice II is een universele app voor iPhone en iPad waarmee je verschillende standjes kunt ontdekken. Door te dobbelen kiest de app een positie voor je.

kamasutra ipadKamaSutra Dice II is een universele app, waarmee je kunt dobbelen om één van de 69 posities te kiezen. Deze zijn afkomstig uit het bekende boek Kama Sutra, maar dan gedemonstreerd door twee grappig uitziende duiveltjes die rood (man) en blauw (vrouw) zijn gekleurd zodat je niet geschokt hoeft te zijn als je kinderen per ongeluk de app openen. Een voorbeeld zie je hieronder. Schud de iPad dan krijg je meteen te zien welke houding je moet aannemen. Voor de duidelijkheid zijn de duiveltjes Aza en Ena daarbij in verschillende kleuren weergegeven.

kamasutra devilsMocht het dan nog steeds niet lukken om een van de traditionele of acrobatische posities voor elkaar te krijgen, dan is er ook een omschrijving beschikbaar in de app. Plus- en minpunten van de 69 posities helpen je bij het maken van de juiste keuze. Vind je het teveel gedoe om de iPad mee in bed te nemen, dan kun je deze universele app ook op je iPhone installeren. Uiteraard moet je 17+ zijn om deze frivole app te mogen installeren. De tekst in de app is in het Engels en Frans beschikbaar.

Downloaden: KamaSutra Dice II (normaal €1,59 nu tijdelijk gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 mei 2011, 22:06
Categorie Lifestyle
Onderwerpen first person shooter, fps, seks

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.