Spreadsheets iPhone app analyseert seksleven

Spreadsheets iPhone-app analyseert je seksleven

Spreadsheets doet voor seks wat Sleep Cycle doet voor slapen. Het registreert de hoogtepunten en duur van je sekspartijen.

Spreadsheets iPhone app analyseert sekslevenHoelang gebruiken we al niet Sleep Cycle? De app die je onder je kussen legt en aanvoelt hoe diep en hoe goed je slaapt en je op basis daarvan ‘s ochtends wekt, is massaal omarmd door iPhone-gebruikers. De app geniet maar liefst 7000 lovende beoordelingen in de Nederlandse App Store. Maar dan hebben we het nog over het saaie gedeelte onder de lakens. Is het nu tijd voor eenzelfde app die je seksleven analyseert?

Spreadsheets voor de iPhone vraagt je in de introductie welk type matras je hebt. Dan vul je in hoe je seksleven eruit ziet (flirtig of toegewijd?) en moet je een paar keer op het bed drukken zodat de app er gevoel bij krijgt. Of je ook nog even geluid wil maken, zodat de app ook daarvan het volume kan testen. Dan kan je los.

Spreadsheets seks sessie loggen iPhone app Spreadsheets Phone sessie stoten

Niet voor stille genieters

Spreadsheets houdt van elke beurt bij hoeveel slagen je per minuut zijn gemaakt, hoelang de sessie duurde en hoeveel genot erbij kwam kijken. Daarbij gaat de app uit van het aantal decibel dat is bereikt: hoe meer geluid je hebt gemaakt, hoe lekkerder het vermoedelijk was. De app geeft je voor de volgende keer meteen de doelstelling meer decibel te bereiken, dus ook stille genieters moeten maar eens van zich laten horen.

De app probeert je seksleven op te zwepen (niet letterlijk) met achievements, die je bijvoorbeeld krijgt voor uithoudingsvermogen, het bereikte volume en de frequentie waarmee je onder de lakens duikt. De statistiekenfan kan zijn geluk niet op met de kalenderweergave, waarin je per dag ziet wanneer je het hebt gedaan. Weken, nee maanden terugkijken is geen enkel probleem. Met een tik op een sessie zie je zelfs de progressielijn ervan. Net als bij Sleep Cycle zie je wanneer de sessie intensiever werd en tot zijn hoogtepunt kwam.

Spreadsheets weekweergave seksleven iPhone Spreadsheets prestaties terugkijken seks

Probleempje

Er is alleen één probleempje: om Spreadsheets te laten werken, moet je de iPhone niet alleen op je bed leggen. Je moet in de app actief een sessie starten voordat je begint. En oh ja: om je recordprestaties bij te houden, betaal je na een midweek proberen 89 cent per maand.

Pluspunten

  • Serieus goed uitgewerkte app
  • Motiveert tot betere prestaties

Minpunten

  • Vereist een maandabonnement
  • Elke keer een sessie in de app starten voor je begint...

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 augustus 2014, 11:10
Categorie Lifestyle
Onderwerpen seks, spreadsheet

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.