TowerMadness HD voor iPad tijdelijk gratis

De tower defense-game TowerMadness HD is momenteel gratis te downloaden. Deze populaire game is ook met z'n tweeën te spelen.

tower madnessTowerMadness is een van de meest populaire games voor de iPad. De game heeft op basis van 5.854 beoordelingen een sterrenwaardering van 4,5 sterren verzameld en de huidige versie krijgt zelfs 5 sterren in de App Store. Een mooie kans is het dat je de game momenteel gratis kunt krijgen. Ontwikkelaar Limbic geeft de game gratis weg om de lancering van de nieuwe game Nuts! te vieren. TowerMadness HD is de meest gedownloade 3D tower defense-game voor de iPhone, die nu ook voor de iPad geschikt is gemaakt.

tower madness iphoneGemene buitenaardse wezens proberen jouw geliefde schapen te veranderen. Bescherm ze door de wapens op de juiste plaats te zetten. Je kunt lokaal multiplayer spelen in een splitscreen weergave of in je eentje proberen om de buitenaardse wezens tegen te houden. De games is voorzien van HD-graphics in 3D-weergave. Heb je TowerMadness op de iPhone al gespeeld, dan kun je de scores overzetten naar deze iPad-versie.

Wees er snel bij als je deze game gratis wilt hebben, want de game is al een tijdje afgeprijsd en kan zomaar weer €5,99 worden.

Downloaden: TowerMadness HD (tijdelijk gratis, normaal €5,99)

Onderstaande tutorial geeft de speelwijze op de iPhone aan (een soortgelijk filmpje voor de iPad is er helaas niet):

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 mei 2011, 22:26
Categorie Games
Onderwerpen game, muziek, tower defense

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.